Kaukoenergiahoito tukee kehon ja mielen hyvinvointia

Julkaistu Apr 28, 2022 |

Kaukoenergiahoito tukee kehon terveyttä yhtälailla tehokkaasti kuin lähihoitokin. Artikkelissa kerron teille omia näkemyksiä ja kokemuksia.

Kaukoenergiahoito on yksi energiahoitamisen muoto. Muita käytettyjä termejä on esimerkiksi etäenergiahoito tai kaukoparantaminen. Monia hämmentää tämä aihe ja usein vielä enemmän hämmentää huomatessaan sen konkreettisia vaikutuksia. Kaukoenergiahoito tukee kehon terveyttä yhtälailla tehokkaasti kuin lähihoitokin. Artikkelissa kerron teille omia näkemyksiä ja kokemuksia kaukohoitamisesta. Miten se on mahdollista, tarvitseeko yliluonnollisia kykyjä, voiko muita hoitaa salaa ja mitä teen hoidon aikana?

Mitä on kaukoenergiahoito?

Energiahoitaminen yleensäkin perustuu energian käsittelyyn ihmisen kehossa ja sen ympärillä. Vanhaa kuormittavaa energiaa vapautetaan ja uutta elinvoimaista elämänenergiaa vahvistetaan kehossa. Energiahoito vaikuttaa pääasiassa hermostoon ja sen tärkein tehtävä on vapauttaa stressiä, joka heikentää kehon normaaleja luonnollisia toimintoja, jotka pitävät meidät terveinä ja toimintakykyisinä. Mikäli haluat lukea enemmän miten energia vaikuttaa kehon fyysisiin toimintoihin ja esimerkiksi kipuihin, lue aikaisempi artikkelini aiheesta.

Energiahoitaminen lähihoitona on usein hieman helpompi ymmärtää. Kaukoenergiahoito on monelle vaikeampi käsittää, kuinka se voi vaikuttaa kehoon niin voimakkaasti satojenkin kilometrien päästä tai maailman toiselle puolelle? Olemme energeettisesti kaikki yhteydessä toisiimme ja energiahoitaminen perustuu tähän energeettiseen yhteyteen.

Kaukoenergiahoidosta on tehty tutkimuksia esimerkiksi hiirikokeiden avulla. Kaukoenergiahoito läpäisee myös muun säteilyn estävän Faradayn häkin. Energia siis ulottuu ihan kaikkialle. Kaukohoitoa selitetään tieteellisemmin kvanttifysiikalla. Energiahoitamiseen ja kaukohoitoihin voit halutessasi tutustua tarkemmin esimerkiksi Johanna Blomqvistin kirjasta Kvanttifysiikasta energiahoitoihin. Mikäli tieteen näkökulma kiinnostaa enemmän, suosittelen tutustumaan aiheeseen.

Itse kerron mielelläni aiheesta maanläheisesti, koska siten asia on monelle helpompi ymmärtää. Jokainen meistä on kokenut joskus tämän mainitsemani energeettisen yhteyden toiseen ihmiseen, usein sitä kutsutaan telepatiaksi. Ehkäpä siihen ei edes usko, mutta silti sitä kokee. Todennäköisesti olet kokenut, kuinka juuri mietit jotakuta ja heti puhelin soi, soittaja on ajattelemasi henkilö. Ehkä kuukausienkin tai jopa vuosien tauon jälkeen mietit jotakuta ja hän ottaakin sinuun yhteyttä. Jonkun kanssa jutellessasi sanot, että luit ajatukseni. Kaksoslapsilla on usein hyvin voimakas yhteys, jota ei osata selittää. He voivat jopa tuntea toisen kivun tai hädän ja se perustuu heidän hyvin voimakkaaseen energeettiseen yhteyteen, joka on muodostunut äidin kohdusta alkaen. Äidinvaistot myös selittyvät telepatialla ja intuitiolla, kun lapsi on kaukana ja silti äiti tietää, että nyt ei kaikki ole hyvin.

Kaukoenergiahoidossa otan siis tietoisesti yhteyden hoidettavaan asiakkaaseen tämän energeettisen yhteyden avulla. Kun tuo yhteys on luotu, voin hoitaa häntä lähes samalla tavalla kuin lähihoidossakin. Asiakkaan energiat ovat siinä ikään kuin edessäni. Energeettistä jäsenkorjausta en voi tehdä ihan samalla tavalla, koska en pääse fyysisesti mittaamaan kehoa. Silti erilaisiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin voi saada tehokasta apua kaukohoidon avulla.

Kokemukset ja ymmärrys hälventävät kaukohoidon mystiikkaa

Tämä hoitomuoto kummastuttaa monia ja ajatus kaukohoidosta voi tuntua mystiseltä, magialta, yliluonnolliselta ja mahdottomalta ihan tavalliselle ihmiselle. Kun energian käsitteen ja toiminnan elämässä ymmärtää, on kaukohoitaminen kuitenkin ymmärrettävää ja loogistakin. Siihen ei tarvitse mitään yliluonnollisia kykyjä, sillä jokainen meistä on yhteydessä toisiin ihmisiin energiatasolla, tarvitsee vain harjoittelua tiedostaa ja hyödyntää sitä.

Oma varmuus kaukohoidon tehosta on vahvistunut tekemisen myötä, kun asiakkaat reagoivat selkeästi hoitoihin. Moni selittää kaukohoitoa plasebo vaikutuksella, koska se tuntuu niin mahdottomalta. Itseni vakuutti alkuun selkeät fyysiset vaikutukset etenkin vauvoilla ja pienillä lapsilla, jotka eivät edes tienneet saaneensa hoitoa, joten kyse ei voinut olla plasebosta. Moni kysyy pitääkö tähän uskoa jotta se toimii, mutta uskoa ei siis tarvitse.

Muistan hyvin yhden alkuajan hoidoista, joka vahvisti omia tuntemuksiani hoidon aikana. Hoidin asiakasta muiden oireiden vuoksi ja hoidon lopuksi kerroin niskan sekä alavatsan energiakeskuksien eli chakrojen olleen tukkoiset. Kerroin mitä fyysisiä oireita tuo voi aiheuttaa ja asiakas oli ihmeissään, kuinka voin satojen kilometrien päästä tuntea sen. Hänellä oli juuri kuvailemiani oireita näillä alueilla, eikä hän ollut kertonut niistä minulle mitään. Tunnen ja aistin hoidettavan energian matkojenkin päästä, sillä olen niin vahvassa energeettisessä yhteydessä hoidettavan kanssa.

Hämmennyin kaukohoito kokemuksista aluksi itsekin. Toisaalta olin aivan innoissani, mutta samalla mieli vaati toistoja ja toistoja, jotta oma uskomusjärjestelmäni muuttui niin, että uskoin kaiken kokemani ja asiakkaiden toistuvien hoitotulosten olevan todellakin totta ja mahdollista. Nyt se kaikki on täysin luonnollista ja arkista minulle. Kymmenet ja sadat kaukohoito kokemukseni ovat vahvistaneet käsitystäni kaukoenergiahoidon voimallisuudesta.

Voiko kaukoenergiahoitoa tehdä toiselle salaa?

Tätä kysytään usein ja vastaus on, että kyllä voi. Toki kun hoidettava on tietoinen hoidosta ja haluaa tietoisesti sen vastaanottaa, on hänen energiansa enemmän auki hoidolle ja vastaanottavuus parempaa. Mutta hoitoa voi silti tehdä toisen tietämättä. Tämä vastaus voi monia huolettaakin, mutta totuus on se, että vaikutamme kaikki jo omilla ajatuksillamme muihin. Siksi esimerkiksi jatkuvat vihan tunteet toista ihmistä kohtaa kannattaa huomioida, sillä niillä voi tosiaan olla vaikutusta kyseiseen ihmiseen. Tuntiessasi voimakkaasti toista ihmistä kohtaan, vahvistat energeettistä yhteyttä ja kohdistat häneen voimakasta energiaa. Mikäli taas itse koet olevasi toisten voimakkaiden tunteiden kohde, voit vaikuttaa omaan energiaasi ja vahvistaa energiakenttäsi tuomaa suojaa. Vahva terve energiakenttä suojaa tehokkaasti ympärillä olevilta raskailta energioilta, joten tästä ei ole tarvetta kuitenkaan huolestua.

On huomioitavaa toki tämän yhteyden positiivinen puoli, sillä voimme jokainen välittää rakkaillemme lämpimiä ja aitoja rakkaita ajatuksia etenkin haasteiden keskellä, sillä niillä todellakin on merkitystä. Myös nämä energiat välittyvät ja vaikuttavat toisiin ihmisiin ja siksi niitä kannattaa vaalia.

Energiahoitajille, jotka usein osaavat käyttää energiaa tehokkaammin, on usein terve järki salassa hoitamisen suhteen. Jokainen hoitaja suhtautuu tähän oman etiikan mukaan. Tiedän joidenkin hoitavan hoidettavan tietämättä asiasta, mutta tässä on varmastikin aina vilpitön halu ja tahto sydämestään auttaa kärsivää ihmistä.

Kuinka olen itse linjannut asian? Lähtökohtaisesti en hoida ihmistä hänen tietämättä. Melko usein minua pyydetään hoitamaan jotakuta tärkeää ihmistä, jolle toivotaan apua, mutta joka ei itse lähtisi tällaiseen kaukohoitoon, mutta minä en tällaisia palveluita tarjoa. Toisinaan arvioin tilanteen tapauskohtaisesti, jos vaikka minulta pyydetään hoitoa ihmiselle, joka on joutunut onnettomuuteen tai äkillisesti sairastunut niin ettei pysty itse pyytämään hoitoa ja tunnen kyseessä olevat ihmiset entuudestaan. Nämä tilanteet ovat harvinaisia ja käytän tilanteessa aina vahvaa etiikkaa.

Kaukoenergiahoito käytännössä

Kaukoenergiahoitojen toteutustapoja on varmasti yhtä monta erilaista kuin on tekijääkin. Apuna voi olla puhelin, skype, videopuhelu tai vain sovittu kellonaika, jolloin hoito alkaa. Itse yleensä soitan asiakkaalle varatun hoitoajan alkuun. Käymme läpi hoidettavan tilanteen, mihin hän toivoo apua ja onko kysymyksiä. Sitten yleensä suljemme linjan ja hoidettava jää omaan rauhaan ottamaan hoitoa vastaan. Tähän on suositeltavaa varata oma rauhallinen paikka olla pitkällään, mutta on hoitoja tehty kiireellisimmissä tapauksissa esimerkiksi lounastauollekin tai parturin tuolissa istuvalle.

Toisinaan olemme puhelinyhteydessä koko hoidon ajan tai osan siitä, aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tutut asiakkaat usein laittavat ennen hoitoa viestin mitä toivovat ja sitten laitan vain viestin kun aloitan. Hoidon aikana on aina mahdollisuus saada yhteys soittamalla, jos jotain erityistä ilmenee. Muutoin hoidon päätteeksi soitan tai laitan viestillä hoitopalautteen asiakkaan toiveiden mukaan. Toiset haluavat jakaa kokemustaan tai vielä kysellä puhelimessa, toiset haluavat jäädä omaan ihanaan rentoutuneeseen oloonsa tai jopa nukahtaa ja katsovat sitten myöhemmin viestin. Laskun saa hoidon jälkeen sähköpostiin.

Monia kiinnostaa miten oikein hoidan kaukohoidon aikana? Teen pitkälti samoja asioita kuin lähihoidossakin. Kun yhteys on luotu, tunnustelen ja ikään kuin luen asiakkaan energiaa ja hoidan sen mukaan erilaisilla tekniikoilla aivan kuin asiakas olisi siinä. Toisinaan istun ja välillä seison. Ja usein toivon ettei kukaan asiasta tietämätön näe, koska hetkittäin huidon ja heiluttelen käsiä enemmänkin ja saattaahan tuo hieman erikoiselta touhulta näyttää.

Mikäli kaukohoito kiinnostaa, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Ennen hoitoa kannattaa kysellä, jos jokin asia hoitomuodossa mietityttää. Kaukoenergiahoito on erittäin turvallinen hoitomuoto vauvasta vaariin. Nykyään teknologia mahdollistaa monelle töiden tekemisen kotisohvalla ja tämä ikivanha hoitomuoto mahdollistaa myös energiahoidon vastaanottamisen ja oman hyvinvoinnin edistämisen kotisohvalla.

Rakkaudella Reetta